Najnovšie

Novinky

Foto

Nutrition Challenge 2023

Začiatok: 2.1.2022
Koniec: 12.2.2023
Úvodné meranie: 28.-31.12.2022
Záverečné meranie: 13.-16.2.2023
Vyhlásenie výsledkov: 24.2.2023 počas Open Friday Nights 23.2

Nový rok už tradične začíname stravovacou výzvou, ktorá trvá 6 týždňov. Zapojiť sa do výzvy môže ktokoľvek, kto si chce zlepšiť svoje zdravie, stravovacie návyky a kondíciu. Počas našej 6-týždňovej výzvy vám chceme ukázať, že aj malými zmenami vo svojom súčasnom životnom štýle môžete dosiahnuť veľký rozdiel bez toho, aby ste sa museli veľmi obmedzovať. Počas výzvy sa naučíte načo si treba dávať pozor a ako vylepšiť svoj jedálny lístok, aby základné veci ohľadom stravovania pre vás neboli neznámou.

Viac informácií k Nutrition Challenge, čo bude obsahovať a ako bude prebiehať:

Meranie

Na začiatku a na konci výzvy bude prebiehať meranie na prístroji InBody 270. Dozviete sa základnú analýzu vášho tela ako napr. vaše BMI, % telesného tuku, množstvo svalovej hmoty, odporúčanie minimálnej kalorickej potreby (BMR – bazálny metabolizmus) a pod.

PRED MERANÍM na InBody 270
Pred meraním dodržte nasledovné:

• Necvičte minimálne 5 hodín
• Nepite veľké množstvo tekutín
• Minimálne 2 hodiny pred meraním by ste nemali jesť 
• Pri opakovanom meraní je najvhodnejšie dodržať rovnaké podmienky, aké boli pri prvom meraní
• Pred meraním sa neodporúča saunovanie a taktiež mať nakrémované ruky a nohy
• Pred meraním odporúčame odložiť všetky kovové šperky
• Meranie v priebehu menštruácie sa neodporúča z dôvodu zvýšeného zadržiavania vody v tele
• Diagnostiku nemôže podstúpiť osoba s kardiostimulátorom alebo osoba, ktorá má v tele iné elektronické zariadenia a tehotné ženy

Bodovanie

Tak ako aj v poslednej našej Nutrition Challenge, aj teraz budete zbierať body v rôznych kategóriach - rozdelené na denné body a týždenné body.Medzi denné body patria tieto kategórie: Eat Healthy + Tracking food, Hydratation a Sleep. Týždenné bonusové body sú za: Training, 10,000steps a 80/20. Na konci Challenge ešte budete môcť získať špeciálne body za Body Transformation.

Po ukončení registrácie dostanete od nás príručku k Nutrition Challenge, kde nájdete všetky pokyny k výzve, rady a tipy k nastaveniu si lepšieho jedálnička a taktiež tabuľku na zapisovanie a sledovanie vašich dní.

Počas výzvy sme si pre vás pripravili aj dve prednášky, ktoré sa uskutočnia 28.12.2022 o 19:00 a 4.2.2023 o 10:00. Téma prvej prednášky je: Nutričná gramotnosť. Druhá téma bude oznámená neskôr, na základe analýzy problémov v Nutrition Challenge počas prvých týždňov.

Do Challenge sa prihlásite vyplnením formulára Registrácia do Nutrition Challenge 2023 a zaplatením registrácie v gyme alebo prevodom, najneskôr do 26.12.2022. Všetky informácie ohľadom možností a cien nájdete vo formulári.

Si už zaregistrovaný/á? Stiahni si túto grafiku a daj vedieť svojim followerom, čo sa u nás chystá.

Kurz pre začiatočníkov CrossFit Elements Course začína 10.1.2023.

Tešíme sa na vás!

Tím CrossFit Trnava


FAQ

Môžem sa prihlásiť aj keď nie som členom CrossFit Trnava?
Áno. Keď klikneš na "Registrácia do Nutrition Challenge 2023" zobrazia sa ti všetky možnosti pre členov i pre nečlenov.

Čo ak mi nevyhovuje termín merania na InBody 270?
Ak ti nevyhovujú termíny merania, ktoré sú vypísané v registrácii, vieme to operatívne riešiť a termín si vieme dohodnúť buď v týždni 19.-23.12. alebo potom v prvom týždni Challenge.
Ak nie som členom, môžem získať body za Training?
Áno. Body si môžeš zapísať. Body sú len motivačné, ale dúfam že chápeš, čo je cieľom výzvy. Každopádne, 10.1.2023 začína nový kurz pre začiatočníkov, môžes sa pridať. 
Má zmysel sa zapojiť, keď prvý týždeň vynechám?
Samozrejme, že má. Veď robíš to pre seba, pre svoje zdravie. Spať, piť, jesť, hýbať sa vieš kdekoľvek. Nehľadaj výhovorky.
Prvý termín prednášky mi nevyhovuje.
Z každej prednášky budeme robiť videozaznám, ktorí bude dostupný pre všetkých Level 2 a Level 3 zaregistrovaných. 

Komentár

  • Zatiaľ prázdne

Reagovať na článok môžu iba registrovaní používatelia.