Najnovšie

Novinky

Foto

Pridaj sa a zaži prvý CrossFit Games Open u nás

Tak ako každý šport aj CrossFit má svoju súťažnú sezónu. Tá sa začína už o necelé 3 týždne s 2018 CrossFit Games Open. Open je celosvetová on-line súťaž, ktorej sa každoročne zúčastní niekoľko 100 tisíc CrossFit-erov všetkých výkonnostných skupín. Či už sú to atléti pomýšľajúci o postupe na CrossFit Games Regionals, alebo začiatočníci, ktorí sa radi porovnajú s celosvetovou CrossFit komunitou a možno práve Open bude ich prvou skúsenosťou so súťažením.

Open prebieha počas piatich týždňov so začiatkom 22. februára. Vždy vo štvrtok o 5:00 pm Pacific Time (u nás 2 hodiny nad ránom) je počas živého vysielania na sociálnych sieťach CrossFit Games vyhlásený workout, ktorý je potrebný odcvičiť, zaznamenať svoje skóre a zadať ho do systému CrossFit Games na ich webe do pondelka 5:00 pm Pacific Time.

Keďže CrossFit Trnava je oficiálna CrossFit Affiliate, u nás máte jedinečnú možnosť zažiť atmosféru Open-u a s kvalifikovaným rozhodcom absolvovať všetkých 5 workoutov, bez zbytočných opletačiek s natáčaním videa. Vždy v piatok od 19:00 budeme mať v gyme akciu CrossFit Games Open Night, počas ktorej všetci naši prihlásení atléti rozdelení do "heats" teda rozbehov resp. skupín odcvičia predpísané workouty. Netreba sa ničoho báť, vždy je k dispozícií aj Scaled, teda zjednodušená verzia predpísaných cvikov, a tak dokáže workouty absolvovať ako začiatočník tak aj skúsenejší CrossFit/ka a zapojiť sa tak do celosvetového hľadania tých "Fittest on Earth" teda najviac fit ľudí na svete.

Každý jeden náš člen, ktorý sa zapojí a prihlási do CrossFit Games Open 2018 získa od nás naše jedinečné CrossFit Trnava tričko a počas piatkových večerov v gyme bude pripravené aj malé občerstvenie na doplnenie síl. Svoju registráciu na Open môžete spraviť na webe https://games.crossfit.com/open do kolónky Affiliate nezabudnite napísať CrossFit Trnava.

Na našich piatkových večeroch sú samozrejme vítaní úplne všetci fanúšikovia, či rodinní príslušníci, aby sme atlétom vytvorili tú správnu atmosféru keďže sa počíta každé jedno opakovanie, kilogram či sekunda, ktorá nás môže posunúť o stovky priečok vyššie vo výsledkovej tabuľke. Rovnako sú vítaní všetci, ktorí nenaberú odvahu zúčastniť sa workoutov, ale predsa si chcú užiť tieto súťažné večery s nami.

Od participácie v najväčšej komunitnej akcií vás delí len prihlásenie sa a ako sa hovorí, aký by to bol život bez výziev a ich plnenia! Teším sa na vás a vidíme sa na výsledkovej tabuli! ;)

Maroš, Head Coach CFTT

P.S.: Nižšie pozvánka aj od Roryho :)

Komentár

  • Zatiaľ prázdne

Reagovať na článok môžu iba registrovaní používatelia.