Najnovšie

Novinky

Foto

#NINOOSH Support Competition

Vo svete športu sú najvyššími métami športovcov Olympijské hry, či Majstrovstvá sveta. V CrossFit-e zatiaľ celkom mladom športe sú našimi „Majstrovstvami sveta“ Reebok CrossFit Games, na ktorých sa každoročne stretnú tí najlepší CrossFit atléti z celého sveta. My na Slovensku a konkrétne v Trnave máme to šťastie, že tu máme Ninku Ladvenicovú, ktorá sa na Reebok CrossFit Games prebojovala tento rok už po druhýkrát a súťažiť bude v kategórií 14-15 ročných dievčat.

Na podporu Ninky sme sa rozhodli v CrossFit Trnava usporiadať „#NINOOSH Support Competition“, teda malú súťaž u nás v gyme, ktorá sa bude konať 30.6. v poobedných hodinách. Zúčastniť sa môžete ktokoľvek a štartovným bude kúpa trička #ninoosh. Súťažiť budeme v tímoch zložených z dvoch členov, či už z dvoch dievčat, chalanov, alebo v zmiešaných tímoch. Ešte pred samotnou súťažou budú zverejnené dva súťažne workouty. Tie budú samozrejme nastavené tak, aby ste sa mohli súťaže  zúčastniť úplne všetci, a teda aj začínajúci CrossFit-áci, ktorí by chceli podporiť Ninku na jej ceste do Madison, WI v USA, kde sa spomínané Reebok CrossFit Games 2018 budú konať.

K prihláseniu sa do súťaže nás stačí kontaktovať, prípadne sa prihlásiť priamo v gyme, kde zapíšeme názov vášho tímu a členov do súťažnej tabuľky. Tričká #NINOOSH môžete objednávať prostredníctvom objednávkového formuláru, ktorý nájdete nižšie. Do poznámky pokojne uveďte, že si tričko chcete vyzdvihnúť u nás v gyme.

V deň súťaže 30.6. samozrejme vyhlásime aj víťazov, pripravené bude občerstvenie a po skončení súťaže si pozrieme niektorých z ďalších CrossFit filmov. :-)

Tešíme sa na vás!

Team CrossFit Trnava

Komentár

  • Zatiaľ prázdne

Reagovať na článok môžu iba registrovaní používatelia.