Najnovšie

Novinky

Foto

Kedy sa mám na akú hodinu prihlásiť a čo je to ten Open Gym?

CrossFit Trnava tento týždeň ukončuje štvrtý týždeň svojej prevádzky. Hodiny sa nám postupne utriasli a veľmi ma teší, že ste si obľúbili systém prihlasovania sa. Prihlasovanie je obrovským pomocníkom pre mňa ako trénera, ale zároveň aj všetkých vás. Vždy máte zaručené, nie len miesto na danej hodine, ale každý vždy bude mať dostatok miesta a vybavenia na tréning. Výhodou obmedzeného počtu ľudí na hodine je aj to, že sa dokážem každému dostatočne venovať a aj pri skupinovom tréningu tak mám priestor na individuálne koučovanie.


Ďalej si bližšie vysvetlíme rôzne druhy hodín, ktoré nájdete v našom rozvrhu. Základom sú skupinové tréningy "CrossFit", ktoré sú vždy vysvietené zelenou farbou. Sú to vedené hodiny s trénerom po vašom boku. Hlavná náplň tréningov sa neustále obmieňa a na každý deň nájdete WOD (Workout of the Day) na našom webe v sekcií WODs, kde majú prístup iba zaregistrovaní členovia CrossFit Trnava. Hodiny sú určené pre všetkých skúsených CrossFit-erov/ky a absolventov nášho "CrossFit Elements Course".

Plynule sme prešli k hodine "Elements", ktorá je označená oranžovou farbou. Ako som spomenul vyššie, Elements je náš úvodný kurz pre začiatočníkov, ktorý má obmedzený počet ľudí (max. 10 ľudí) na všetkých šiestich hodinách kurzu. Po kurze sa absolventi môžu prihlasovať na "CrossFit" - zelené hodiny. Na kurz sa dá prihlásiť prostredníctvom formuláru na našom webe, alebo zaslaním emailu na info@crossfittrnava.sk

Žltou farbou sú v rozvrhu označené hodiny "FirstTimers". Táto hodina pre je všetkých záujemcov a fanúšikov CrossFit-u, ktorí si však ešte nie sú istí, či je CrossFit pre nich to pravé. FirstTimers je bezplatná hodina, ktorú môže jednorazovo absolvovať každý. Táto hodina býva z pravidla raz do týždňa. Stretnú sa na nej začiatočníci, takže aj náplň hodiny je prispôsobená tak, aby ju každý zvládol. Za vyskúšanie nič nedáš. :)

Na záver sa dostávam k poslednému typu hodiny, a to je "Open Gym" - modrá farba. V čase hodín Open Gym-u je možné zacvičiť si čokoľvek, čo budete vy chcieť, podľa vlastného programu. V čase Open Gym-u nie sú hodiny vedené trénerom, avšak v prípade otázok samozrejme radi podaríme, vysvetlíme. Na našej tabuli vždy budú vypísané tréningy z posledných pár dní, a tak sa môžete trocha inšpirovať. V čase Open Gym-u sa dajú dohodnúť aj individuálne tréningy.

Toľko ku krátkemu popisu našich hodín, teším sa na vás v CrossFit Trnava.

Head Coach
Maroš

Komentár

  • Zatiaľ prázdne

Reagovať na článok môžu iba registrovaní používatelia.